Τρόπος αναπαραγωγής για κινητά Pai Gow

Το Pai Gow είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια καζίνο για να παίξετε όταν ένας παίκτης έχει πολύ χρόνο να σκοτώσει. Η δημοτικότητα της αναπαραγωγής του Pai Gow σε κινητές συσκευές έχει σημειώσει σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Ο ρυθμός του παιχνιδιού του είναι αργός, κάτι που μεταφράζεται σε χαμηλότερο όριο. Αυτό μεγιστοποιεί επίσης την πιθανότητα ο παίκτης να φύγει με μεγαλύτερα κέρδη.

Οι κανόνες του παιχνιδιού μπορεί να φαίνονται περίπλοκοι σε σύγκριση με παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό όπως το Texas hold 'em. Ωστόσο, από τη στιγμή που ένας παίκτης τα κατανοήσει, γίνεται ευκολότερο να κερδίσει πολλά. Όμως, πρώτα οι παίκτες πρέπει να διακρίνουν μεταξύ του Pai Gow και του κλασικού πόκερ.

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
Πώς μπορεί να αναπαραχθεί το Pai Gow σε εφαρμογές ή Mobile Responsive

Πώς μπορεί να αναπαραχθεί το Pai Gow σε εφαρμογές ή Mobile Responsive

Είναι εύκολο να κατανοήσετε πώς μπορεί να παιχτεί το Pai Gow σε εφαρμογές ή σε εκδόσεις που ανταποκρίνονται σε κινητά, εάν ένας παίκτης έχει εμπειρία στο κλασικό πόκερ. Τα δύο παιχνίδια έχουν πολλές ομοιότητες που οι νέοι παίκτες του Pai Gow μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως βάση στο παιχνίδι. Εδώ είναι πώς το Pai Gow διαφέρει από το κλασικό πόκερ:

  • Οι παίκτες ξεκινούν το παιχνίδι με επτά φύλλα αντί για 2
  • Τα decks του Pai Gow έχουν ένα αντί για 2 τζόκερ
  • Δεν επιτρέπεται η μπλόφα όταν παίζετε Pai Gow
  • Οι παίκτες του στοιχήματος έρχονται αντιμέτωποι με τον ντίλερ
  • Η κατάταξη των χεριών διαφέρει επίσης ελαφρώς
Πώς μπορεί να αναπαραχθεί το Pai Gow σε εφαρμογές ή Mobile Responsive
Οι κανόνες

Οι κανόνες

Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν πραγματικά μετρητά καθώς όλοι οι πάροχοι παιχνιδιών υποστηρίζουν το Android καθώς και άλλες συσκευές. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες και τον καλύτερο τρόπο για να κερδίσετε μερικά παιχνίδια. Το σύστημα κατάταξης χεριών είναι το ίδιο όπως σε παιχνίδια, όπως το Texas hold'em με λίγες εξαιρέσεις.

Για ένα, είναι δυνατό να έχετε ένα σύνολο 5 καρτών στο ένα χέρι. Αυτό είναι το υψηλότερο χέρι και μπορεί ακόμη και να υπερνικήσει ένα royal flush. Ωστόσο, είναι πάντα σκόπιμο να χωρίζετε τέτοια χέρια στο μπροστινό μέρος και στο κάτω χέρι, καθώς το παιχνίδι μπορεί να παραταθεί.

Οι κανόνες
Mobile Pai Gow Strategy

Mobile Pai Gow Strategy

Οι περισσότεροι έμπειροι παίκτες του Pai Gow κατανοούν επίσης ότι η παράταση του παιχνιδιού είναι μέρος της στρατηγικής και ένας άρρητος κανόνας. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο, καθώς όλοι οι πάροχοι παιχνιδιών υποστηρίζουν συσκευές iPhone και iOS που μπορούν να λειτουργήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με μία μόνο φόρτιση. Στο κλασικό πόκερ, οι παίκτες δεν θα θυσίαζαν ποτέ ένα πακέτο με όλους τους άσους.

Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν δύο χέρια. Ένα από αυτά τα χέρια πρέπει να έχει δύο φύλλα. Επομένως, πρέπει να χωρίσουν τέτοια χέρια για να σχηματίσουν 2 νικητήρια χέρια. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι βάζετε τουλάχιστον έναν άσο στο κάτω χέρι πριν πάτε εναντίον του ντίλερ.

Mobile Pai Gow Strategy
Πώς το Pai Gow είναι εύκολο και κατάλληλο για αναπαραγωγή σε tablet

Πώς το Pai Gow είναι εύκολο και κατάλληλο για αναπαραγωγή σε tablet

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμούνται οι παίκτες είναι ότι ο Pai Gow τους φέρνει εναντίον του ντίλερ. Σε αντίθεση με τους άλλους παίκτες, δεν υπάρχει μπλόφα ή κόλπα που χρησιμοποιείται όταν προσπαθείτε να κερδίσετε ένα χέρι του Pai Gow. Τόσο ο παίκτης όσο και ο ντίλερ λαμβάνουν επτά φύλλα. Τα φύλλα του παίκτη παραμένουν ανοιχτά ενώ τα φύλλα του ντίλερ κλειστά.

Οι κάρτες χωρίζονται σε δύο χέρια. Το μπροστινό χέρι έχει πέντε φύλλα και τα περισσότερα από τα φύλλα του παίκτη θα πρέπει να ενισχύουν αυτό το χέρι. Ο ντίλερ δείχνει το χέρι του μόλις ο παίκτης αποφασίσει πώς μοιράζονται τα χέρια του/της.

Πώς το Pai Gow είναι εύκολο και κατάλληλο για αναπαραγωγή σε tablet