Νέα

September 15, 2021

Πώς να ισορροπήσετε τη στρατηγική δύο ζευγαριών χεριών στο Pai Gow

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Η κυριαρχία μιας στρατηγικής εργασίας είναι πολύ σημαντική σε κάθε παιχνίδι. Η στρατηγική των χεριών των δύο ζευγαριών είναι πολύ κοινό μεταξύ των παικτών του Pai Gow. Σε αυτήν την ανασκόπηση, θα διερευνήσουμε πιθανούς τρόπους για τον τρόπο εξισορρόπησης της ισχύος σε αυτήν τη στρατηγική.

Πώς να ισορροπήσετε τη στρατηγική δύο ζευγαριών χεριών στο Pai Gow

Για να πετύχεις Πάι Γκόου Πόκερ, πρέπει να έχετε τη διανοητική ικανότητα να εξισορροπήσετε τη δύναμη μεταξύ των δύο χεριών που αντιμετωπίζετε. Το ένα σημειώνεται ως το χαμηλό χέρι, ενώ το άλλο σημειώνεται ως το ψηλό χέρι. Η επίτευξη της ισορροπίας είναι εύκολη για τα περισσότερα από τα πιθανά χέρια που μπορεί να σας μοιράσουν.

Ωστόσο, η επίτευξη ισορροπίας δυνάμεων όταν παίζετε δύο ζευγάρια χέρια δυσκολεύει τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους παίκτες. Οι παρακάτω ενότητες περιέχουν μια ανάλυση του ισοζυγίου δυνάμεων που προκύπτει για δύο ζευγάρια χέρια. Επιπλέον, υπάρχουν συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία και να παίξετε τα χέρια προς όφελός σας. Ακολουθώντας τις συμβουλές, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις νίκες στο Pai Gow Poker.

Η πρόκληση για παίκτες με δύο ζευγάρια χέρια

Όταν έχεις δύο ζευγάρια χέρια, πρέπει να αποφασίσεις πώς θα παίξεις για να διατηρήσεις την ισορροπία. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να διατηρήσετε τη χαμηλότερη τιμή στο υψηλό ζεύγος. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κρατήσετε στο χαμηλό ζευγάρι. Με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσετε να παίξετε, ο στόχος είναι να διατηρήσετε την ισορροπία δυνάμεων.

Πιθανοί τρόποι διατήρησης ισχύος

Πάρτε ένα σενάριο όπου έχετε λάβει ένα σχετικά υψηλό φύλλο όταν πρέπει να βάλετε το χαμηλό χέρι. Το λογικό παιχνίδι εδώ θα ήταν να κρατηθούν και τα δύο ζευγάρια στα ύψη. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείτε την ισορροπία δυνάμεων υπέρ σας. Ένας άλλος ελιγμός που θα λειτουργούσε τέλεια θα ήταν ο διαχωρισμός των ζευγαριών.

Παρακολούθηση των παιχνιδιών σας με ένα σύστημα βαθμολόγησης

Πολλοί παίκτες έχουν εμπιστευτεί τα συστήματα βαθμολόγησης για τον καθορισμό των καλύτερων παιχνιδιών σε κάθε στάδιο στο Pai Gow. Ο λόγος που χρησιμοποιούνται τα συστήματα βαθμολόγησης σήμερα είναι ότι λειτουργούν. Στην πράξη, το σύστημα βαθμολόγησης απαιτεί να προσθέτετε κάθε προσθήκη στα δύο ζεύγη.

Για παράδειγμα, σκεφτείτε ένα στάδιο όπου σας μοιράζεται ένα ζευγάρι που περιλαμβάνει έναν γρύλο και πέντε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε την αξία των δύο φύλλων. Σε αυτήν την περίπτωση, 11 (για τον Jack) και 5. Συνοψίζοντας, τα δύο σας δίνουν 16. Γνωρίζοντας αυτό, θα ξέρετε πώς να παίξετε το χέρι προς όφελός σας.

Σενάρια όπου πρέπει να χυθούν τα ζευγάρια

Οι ειδικοί προτείνουν να χωρίζετε τα ζευγάρια ανά πάσα στιγμή το άθροισμα της αξίας των φύλλων στο χέρι σας ισούται με 17. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα μεμονωμένα ζευγάρια είναι αρκετά δυνατά για να διατηρήσουν την ισορροπία δυνάμεων

Όταν τα φύλλα σας έχουν συνολική αξία μεταξύ 12 και 16, η απόφαση να χωρίσετε είναι προαιρετική. Η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα έρχεται όταν έχετε ένα φύλλο Άσσου να εισάγετε στο χαμηλό χέρι. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κρατήσετε τα ζευγάρια συνδυασμένα στο ψηλό χέρι

Ο διαχωρισμός των ζευγών ισχύει επίσης εάν έχετε φύλλα συνολικής αξίας 7 έως 11. Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε έναν υψηλό Άσο ή έναν υψηλό βασιλιά στο χαμηλό, είναι καλύτερα να αποφύγετε να χωρίσετε τα ζευγάρια σας.

Κατά καιρούς, μπορεί να βρεθείτε με κάρτες συνολικού αριθμού 6 ή χαμηλότερων. Το καλύτερο παιχνίδι εδώ είναι να χωρίσετε αν δεν έχετε Ace-high, Queen-High ή King-high για να σύρετε στο χαμηλό

Κλείσιμο Λέξεις

Το Pai Gow Poker είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που δεν πρέπει να σας τρομάζει. Με τα παιχνίδια που συζητήθηκαν παραπάνω, μπορείτε τώρα να καθίσετε σε ένα τραπέζι με άλλους παίκτες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο δύο χέρια. Λάβετε υπόψη ότι το παιχνίδι έχει περισσότερους κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να παίζετε.

undefined is not available in your country. Please try:
Μια νύχτα που αξίζει να θυμάστε: Το Las Vegas Local χτυπά 200.000 $ Βίντεο Πόκερ Τζάκποτ
2024-05-16

Μια νύχτα που αξίζει να θυμάστε: Το Las Vegas Local χτυπά 200.000 $ Βίντεο Πόκερ Τζάκποτ

Νέα