Νέα

December 1, 2021

Συμβατικό πόκερ Pai Gow Vs. Face Up Pai Gow Poker

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Face Up Pai Gow Poker είναι ένα παραλλαγή του πόκερ pai gow στο οποίο εμφανίζεται πλήρως το χέρι του αντιπροσώπου. Ίσως αναρωτιέστε, "Ποιο είναι το αλίευμα;" Με ένα αρχικό χέρι για τον ντίλερ, το χέρι είναι αυτόματα μια ώθηση. Υπάρχει πάντα ένα παράπλευρο στοίχημα για προστασία από τέτοιο ενδεχόμενο.

Συμβατικό πόκερ Pai Gow Vs. Face Up Pai Gow Poker

Ενώ και τα δύο παιχνίδια είναι αρκετά παρόμοια, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες διαφορές που πρέπει να σημειωθούν. Στο Face Up, τα φύλλα του dealer μοιράζονται Face Up. Υπάρχει επίσης η απουσία προμήθειας 5% στην έκδοση Face Up Pai Gow. Επιπλέον, το pai gow του dealer είναι μια αυτόματη ώθηση και δεν υπάρχει χώρος για τραπεζικές συναλλαγές παικτών.

Κανόνες

Είναι εντάξει αν θέλετε απλώς να μάθετε πώς το Face Up Pai Gow poker διαφέρει από το παραδοσιακό πόκερ pai gow. Οι παρακάτω κανόνες διέπουν το Face Up Pai Gow Poker:

 1. Χρησιμοποιείται μία τράπουλα με 53 φύλλα, συμπεριλαμβανομένων 52 κανονικών φύλλων και ενός τζόκερ.
 2. Ο τζόκερ, από την άλλη, είναι λίγο εκτός ελέγχου. Ένας άσος, στρέιτ, φλας, στρέιτ φλος ή ρουάιαλ φλος μπορούν όλα να γίνουν με αυτήν την κάρτα.
 3. Υπάρχει μια απροσδόκητη εξαίρεση στους τυπικούς κανόνες αξιολόγησης πόκερ: το straight A2345 (συχνά γνωστό ως "the wheel") κατατάσσεται στη δεύτερη υψηλότερη θέση. Παρά το γεγονός ότι ορισμένα ιδρύματα έχουν εγκαταλείψει αυτόν τον γελοίο περιορισμό, η πλειοψηφία το κάνει.
 4. Το παιχνίδι ξεκινά όταν ο παίκτης ποντάρει. Επιπλέον, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει ένα στοίχημα ώθησης στο Ace High αυτή τη στιγμή, εάν το επιλέξει.
 5. Ο ντίλερ θα μοιράσει επτά φύλλα τόσο στον παίκτη όσο και στον ντίλερ.
 6. Δεν υπάρχει τρόπος για τους παίκτες να δεσμεύσουν τα κέρδη τους.
 7. Οι κάρτες του ντίλερ θα εμφανίζονται στο κοινό ανοιχτά σε αυτό το σημείο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς "house way", ο ντίλερ στη συνέχεια σχηματίζει ένα High Hand 5 φύλλων και ένα Low Hand 2 φύλλων σύμφωνα με τους κανονισμούς "house way". Το High Hand πρέπει να έχει υψηλότερη αξία πόκερ από το Low Hand.
 8. Εάν το πιο δυνατό χέρι πέντε φύλλων του ντίλερ είναι ένας άσος ψηλά, το παιχνίδι τελειώνει με ώθηση ανεξάρτητα από τα φύλλα που κρατούν οι παίκτες. Ένα "άσος-υψηλό pai gow" είναι αυτό που λέγεται.
 9. Ο παίκτης θα έχει πέντε υψηλά φύλλα και δύο χαμηλά φύλλα. Όπως το χέρι του ντίλερ, το ψηλό χέρι πρέπει να έχει υψηλότερη βαθμολογία πόκερ από το χαμηλό χέρι.
 10. Οι τυπικές βαθμολογίες πόκερ ισχύουν για το χέρι με πέντε φύλλα. Ένα ζευγάρι ή κανένα ζευγάρι είναι το μόνο δυνατό χέρι πόκερ σε ένα παιχνίδι δύο φύλλων και, στη συνέχεια, η αξία κάθε φύλλου καθορίζεται εξετάζοντας πρώτα την αξία του φύλλου με την υψηλότερη κατάταξη.
 11. Αφού ο παίκτης βάλει το χέρι του, τα ψηλά και τα χαμηλά χέρια του παίκτη και του ντίλερ θα συγκριθούν. Νικητής είναι πάντα αυτός που έχει το καλύτερο χέρι πόκερ. Εάν και τα δύο χέρια έχουν την ίδια κατάταξη, όπως άσους και ρηγάδες, ο ντίλερ σπάει την ισοπαλία.
undefined is not available in your country. Please try:
Μια νύχτα που αξίζει να θυμάστε: Το Las Vegas Local χτυπά 200.000 $ Βίντεο Πόκερ Τζάκποτ
2024-05-16

Μια νύχτα που αξίζει να θυμάστε: Το Las Vegas Local χτυπά 200.000 $ Βίντεο Πόκερ Τζάκποτ

Νέα