Πώς να παίξεις

November 10, 2021

Βασικά στοιχεία του Face Up Pai Gow Poker

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter


 Το παιχνίδι πόκερ Face Up Pai Gow φέρνει τους παίκτες εναντίον του ντίλερ σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να δουν το χέρι του ντίλερ πριν κάνουν μια κίνηση με το δικό τους. Με τα παιχνίδια καρτών Pai Gow Poker Vegas, μπορείτε να κάνετε προαιρετικά στοιχήματα σε προοδευτικά, μπόνους τύχης, μπόνους ζήλιας και άσους.

Βασικά στοιχεία του Face Up Pai Gow Poker

Το Pai Gow στα διαδικτυακά καζίνο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, επομένως θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα βασικά του face up στο Pai Gow. παρακάτω:

Κάθε παίκτης, συμπεριλαμβανομένου του ντίλερ, λαμβάνει επτά φύλλα σε αυτήν την παραλλαγή του Pai Gow. Η τυπική τράπουλα 52 φύλλων συν ένα Τζόκερ χρησιμοποιείται σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Τζόκερ σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιείται με τρεις τρόπους:

  • Για να ολοκληρώσετε ένα Straight
  • Για να ολοκληρώσετε ένα Flush
  • Ως Άσος

Αποφασίζεται ποιος θα ασχοληθεί με το αρχικό χέρι όταν ο ντίλερ ξεκινήσει μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG). Ο ντίλερ μετράει από τον εαυτό του, που είναι πάντα νούμερο ένα, πηγαίνοντας αριστερόστροφα.

Σύμφωνα με τους κανόνες του σπιτιού, ο ντίλερ θα βάλει πρώτα το χέρι του πριν δώσει οδηγίες στους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο.

Δύο χέρια των επτά φύλλων μοιράζονται στους συμμετέχοντες. Τα επτά φύλλα περιέχουν ψηλά και χαμηλά χέρια ως εξής:

  • Πεντάφυλλο = ψηλό χέρι
  • Δύο φύλλα = χαμηλό χέρι

Μόλις γίνουν τα δύο χέρια, θα πρέπει να απλωθούν με την όψη προς τα κάτω όπως φαίνεται στη διάταξη.

Πώς να κερδίσετε Face Up Pai Gow

Τόσο το υψηλό όσο και το χαμηλό χέρι σας θα πρέπει να σκοράρουν υψηλότερα από τον ντίλερ για να κερδίσετε το στοίχημά σας. Απαιτείται παραδοσιακή εμπειρία πόκερ. Ωστόσο, εάν ξέρετε ήδη πώς να παίξετε, αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα αεράκι για εσάς.

Εάν το ψηλό χέρι έχει πέντε φύλλα, το χαμηλό χέρι μπορεί να έχει μόνο δύο φύλλα και πρέπει να είναι χαμηλότερης κατάταξης από το υψηλό χέρι. Αυτό είναι σημαντικό για το χέρι να θεωρείται "φάουλ" και το στοίχημα θα χαθεί.

Επειδή το σπίτι έχει πάντα ψηλό χέρι, πρέπει να νικήσεις το σπίτι για να κερδίσεις το στοίχημά σου. Τόσο το χαμηλό όσο και το υψηλό χέρι πρέπει είτε να κερδίσουν είτε να χάσουν για να ανταλλάξουν τα χρήματα. Για να καλέσετε ένα στοίχημα, ένα "ώθηση" σημαίνει ότι κανένα μέρος δεν κερδίζει και κανένα δεν χάνει χρήματα. Αν το υψηλό και το χαμηλό χέρι έχουν την ίδια κατάταξη αλλά είναι ισόπαλα, το σπίτι κερδίζει το στοίχημα.

Μπόνους Τύχης

Το καλύτερο χέρι επτά φύλλων σας πρέπει να ταιριάζει με μία από τις ανταμοιβές του πίνακα πληρωμών για να κερδίσετε αυτό το στοίχημα. Εδώ, ο ντίλερ θα τοποθετήσει ένα κουμπί "φθόνος" δίπλα στο ποντάρισμά σας εάν στοιχηματίσετε τουλάχιστον 5 $ στο μπόνους Fortune. Θα λάβετε ένα μπόνους ζήλιας αν το κάνετε αυτό. Για πιθανότητες, ρίξτε μια ματιά στον πίνακα πληρωμών του παιχνιδιού.

Μπόνους φθόνου

Μετά τον γύρο, ο ντίλερ θα πληρώσει όλα τα ζηλευτά μπόνους. Όλοι οι παίκτες με κουμπιά ζήλιας κερδίζουν εάν τουλάχιστον ένας από αυτούς λάβει ένα χέρι που προκρίνεται για το Μπόνους Ζήλιας. Το χέρι του dealer και το δικό σας χέρι δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο Envy Bonus στον ίδιο γύρο. Οι πληρωμές αναγράφονται στον πίνακα πληρωμών.

Άσσος-Υψηλός

Εάν ο ντίλερ μοιράσει έναν Άσσο-Υψηλό Πάι Γκόου (ένα χέρι με Άσο και χωρίς ζευγάρια ή υψηλότερο), όλα τα κύρια στοιχήματα των φιλοξενούμενων θα προωθηθούν αυτόματα στον επόμενο γύρο.

Συμβατικό πόκερ Pai Gow Vs. Face Up Pai Gow Poker
2021-12-01